TRX-KINESIS™ sopii kaikille ja kaiken tasoisille kuntoilijoille

Se on myös erinomainen mm. kuntoutuksessa, lajikohtaisessa harjoittelussa ja soveltuu mainiosti erityisryhmien tarpeisiin.

TRX-KINESIS™

Iisi

Voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittävä tunti TRX-taljoilla sekä Kinesis™-laitteilla. Vahvistaa syviä lihaksia, parantaa selän hyvinvointia. Sopii kaikille ja erityisesti tuki- ja liikunta- elinongelmista kärsiville. Hypytön vaan ei tehoton tunti.

Kunto

Iisiä astetta räväkämpi tunti. Voiman, tasapainon ja keskivartalonhallintan lisäksi nostetaan sykettä. Monipuolinen KINESIS™–tunti sisältää aina liikkuvuutta, kehonhallintaa, voimaa ja koordinaatiota. Tunnilla edetään helppojen liikkeiden kautta vaikeampiin, kuitenkin niin, että kaikille riittää haastetta.

Ilmoittautuminen tunnille

 

Max 12 henkilöä/ryhmä. Muistathan ilmoittautua! Ilmoittautumiset joko puhelimitse 05 311 0338 tai alla olevan kalenterin kautta. Lataa kalenteri PDF -muodossa

 

Kuntosalilla sinua palvelee:

Jarkko Heimonen

Jarkko Heimonen

Kuntosalivastaava

Ville Majander

Ville Majander

Liikuntaneuvoja

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.