HYVÄ ASIAKKAAMME,

Koronavirus (COVID-19) koskettaa meitä kaikkia ja  mekin Fysios Aktiivilla ja Fysios Kymen Lukolla seuraamme tarkasti tilannetta ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia tarvittavista toimenpiteistä.
Tehostamme siivousta sekä pintojen pyyhkimistä.

Toistaiseksi Kuntosali on auki normaalisti ja ryhmäliikunnat totetutetaan kalenterin mukaisesti.

HYVÄ HYGIENIA ON PARAS TAPA EHKÄISTÄ KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISTÄ, JOTEN MUISTATHAN SEURAAVAT ASIAT:

1. Älä tule sairaana tai flunssaisena kuntosalille, ryhmäliikuntaan tai fysioterapiaan.
2. Pese huolellisesti kätesi tullessasi ja lähtiessäsi kuntosalilta, ryhmäliikunnasta tai fysioterapiasta. Käytä tarvittaessa käsidesiä.
3. Älä yski tai aivasta käsiisi, vaan käytä kertakäyttöistä nenäliinaa, jonka laitat heti käytön jälkeen roskikseen, tai yskäise hihaan.
4. Pyyhi kuntosalilaite käytön jälkeen paperilla ja desinfiointiaineella. Pulloja löydät salilta. (niitä tullaan lisäämään)
5. THL suosittaa tällä hetkellä että ryhmäharrastuksia tulisi välttää. Ryhmäliikuntapalvelut ovat toistaiseksi vielä auki. Ota mahdollisuuksien mukaan oma jumppamatto, sekä putsaa käyttämäsi pienvälineet samoin kuin kuntosalilaitteet.

https://thl.fi

Otetaan jokainen vastuu näistä toimenpiteistä, jotta emme osaltamme edesauta viruksen leviämistä. Näin turvaamme erityisesti heitä, jotka ovat riskiryhmässä. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jos näihin ohjeistuksiin tulee muutoksia.

Fysios Aktiivi ja Fysios Kymen Lukko