Kärsitkö kivuista, liikerajoituksista tai lihasvaivoista?

Varaa aika ammattitaitoiselle fysioterapeutillemme ja viritetään kroppasi toimintakuntoon!

Fysioterapian hoitokäytäntö

Pukeutuminen

Kaikille aktiivisen kuntoutuksen käynneille on hyvä pukeutua kevyeen sisäliikuntavarustukseen (esim. T-paita, liikkumiseen sopivat housut ja sisäliikuntajalkineet). Tutkimusten ja manuaalisen terapian hoitotoimenpiteiden yhteydessä varaudu myös vähentämään vaatetusta, jotta fysioterapeuttisi pystyy havainnoimaan esim. rangan liikkuvuutta.

Fysioterapialähete

Lääkärin kirjoittama tutkimus- ja hoitomääräys (fysioterapialähete) on voimassa yhden vuoden allekirjoituspäivämäärästä. Lähetteessä lääkäri määrittelee fysioterapian tavoitteen ja hoitokäyntien määrän. Fysioterapeutti oman alansa asiantuntijana päättää asiakkaalle parhaan fysioterapian toteutustavan.

KELA-korvaus

KELA korvaa yhdellä tutkimus- ja hoitomääräyksellä enintään 15 fysioterapiakertaa.

AKTIIVIKUNTOUTUKSELLA ON KÄYTÖSSÄ KELAN SUORAKORVAUSMENETTELY, jolloin asiakkaan maksettavaksi jää suoraan pelkkä omavastuuosuus. Muutoin tutkimus ja hoitomääräyskorvaus on haettavissa KELAsta kuuden kuukauden kuluessa maksun suorittamisesta.

Perumaton ajanvaraus

Mahdolliset ajanvarausmuutokset pyydämme tekemään viimeistään varausta edeltävänä arkipäivänä. Samana päivänä perutusta varauksesta perimme 50% ja perumattomasta varauksesta 100% varatun käynnin hinnasta.

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.