Kärsitkö kivuista, liikerajoituksista tai lihasvaivoista?

Varaa aika ammattitaitoiselle fysioterapeutillemme ja viritetään kroppasi toimintakuntoon!

Fysioterapia

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Fysioterapian menetelmiä ovat muun muassa terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia.

Kipu, häiriöt lihastoiminnassa ja nivelten liikerajoitukset voivat haitata päivittäistä elämää, harrastuksia ja työtä. Fysioterapian keinoin voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Fysioterapiassa pyritään akuuttien oireiden hoitamisen lisäksi selvittämään ja hoitamaan vaivan taustalla olevat syyt ja toimintahäiriöt. Tällä tavoin voidaan tehokkaasti estää vaivojen pitkittyminen ja uusiutuminen.

Fysioterapiaan hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi:

  • Selän, niska-hartiaseudun ja olkapäiden ongelmat
  • Lonkan, polven ja nilkan ongelmat
  • Urheilu- ja rasitusvammat
  • Alaraajatutkimus (jalka-analyysit), hoidot ja tukipohjalliset
  • Lymfaterapia (helpotetaan erilaisia turvotustiloja, reumaattisia kiputiloja ja leikkausten jälkitiloja sekä nopeuttaa arpikudoksen parantumista)
  • Leikkausten jälkeinen kuntoutus

 

Uusi asiakas tai leikkauspotilas?

Lue täältä ohjeistus fysioterapiaan tulevalle.

Virtuaaliesittely tiloista

Tutustu fysioterapian tiloihin 3D-tilaesittelyn avulla. Voit liikkua tilassa vapaasti ja tutkia kuin olisit itse paikan päällä.

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.