Kärsitkö kivuista, liikerajoituksista tai lihasvaivoista?

Varaa aika ammattitaitoiselle fysioterapeutillemme ja viritetään kroppasi toimintakuntoon!

Fascia-käsittelyt

Fasciat eli lihaskalvot muodostavat lihasten ympärille rihmamaisen verkoston, ikään kuin suojakelmun joka kytkee lihaksia toisiinsa aina jalkapohjista päälaelle asti. Lihaskalvojen tehtävänä on tukea lihasten toimintaa, välittää erisuuntaisia voimia sekä jakaa kuormaa ja jännityksiä koko elimistöön. Elintavat, ravinto, työympäristö ja perintötekijät muokkaavat lihaskalvoja ja aiheuttavat niihin kireyksiä, jolloin kalvot eivät pääse liukumaan normaalisti lihasaktivaation aikana ja liikkeen laatu kärsii.

Fascia-käsittelyjä käytetään avaamaan ja rentouttamaan esim. traumaperäisten vaivojen, rasitusvammojen, kroonisten tulehdustilojen tai leikkausarpien muodostamia kiinnikkeitä ja kireyksiä lihaskalvoissa. Fascia-käsittelyiden tavoitteena on saada kehon nesteet virtaamaan kuivemmille alueille, jolloin kalvot pääsevät liukumaan elastisesti erilaisissa liikkeissä.

Uusi asiakas tai leikkauspotilas?

Lue täältä ohjeistus fysioterapiaan tulevalle.

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.