Kärsitkö kivuista, liikerajoituksista tai lihasvaivoista?

Varaa aika ammattitaitoiselle fysioterapeutillemme ja viritetään kroppasi toimintakuntoon!

Fysikaaliset syvälämpö- ja sähköhoidot

Syvälämpöhoidolla tarkoitetaan yleensä ultraäänihoitoa. Sähköhoitoja ovat TNS ja IF. Näitä täydentävät fyysisesti annettavat kylmä- ja lämpöhoidot.

Lue lisää hoitomuodoista:

Ultraäänihoito

Ultraäänihoidolla (US-hoito) saadaan syvemmälle kudokseen lämpötilaa kohottava vaikutus. US-hoito vilkastuttaa verenkiertoa kudoksessa, lievittää kipua, laukaisee lihaskouristuksia ja parantaa pehmytkudosvaurioita. US-hoitoa käytetään lihasten, jänteiden, nivelten ja nivelsiteiden hoidossa ensihoitona varsinaiselle hoidolle, kuten liikehoidolle.

TNS-hoito
TNS-hoito tarkoittaa ihon läpi elektrodeilla annettavaa sähköistä hermoärsytyshoitoa. Se on käyttökelpoista monien akuuttien ja kroonisten kipujen lievityksessä. Tällaisia ovat esimerkiksi leikkauksen jälkeinen kipu, sekä rasitus- ja lihas-luustokivut. Lihaksen kipeisiin laukaisupisteisiin annettu hoito vähentää lihasten arkuutta, rentouttaa niitä ja vilkastuttaa ääreisverenkiertoa.
Interferenssihoito
Interferenssihoitoa (IF) käytetään sekä akuuttien, että kroonisten kiputilojen lievittämiseen esimerkiksi nivelsairauksien hoidossa ja lihasten verenkierrollisten sekä aineenvaihdunnallisten ongelmien hoidossa. Syvälle lihaksiin kohdistuvan vaihtovirtahoidon tarkoituksena on aktivoida lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa, laukaista pahoja lihasjännityksiä ja vähentää turvotusta paikallisesti.

Uusi asiakas tai leikkauspotilas?

Lue täältä ohjeistus fysioterapiaan tulevalle.

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.