Kärsitkö kivuista, liikerajoituksista tai lihasvaivoista?

Varaa aika ammattitaitoiselle fysioterapeutillemme ja viritetään kroppasi toimintakuntoon!

Selkä- ja niskaklinikka

Selkä ja niskaklinikalla tarkoitetaan erikoislaittein varusteltua salia, jonka laitteet ovat lääkäreiden sekä fysioterapeuttien suunnittelemia. Hoito selkä- ja niskaklinikalla on systemaattista, aktiivista liikehoitoa selkä- ja niskavaivojen kuntoutukseen.

Selkä- ja niskaklinikan menetelmällä on maailmassa hoidettu jo kymmeniä tuhansia kuntoutujia menestyksekkäästi ja menetelmää on testattu monissa puolueettomissa tutkimuksissa hyvin tuloksin.

R

Kenelle?

Selkä- ja niskaklinikka on tarkoitettu pitkittyneistä tai toistuvista selkä- tai niskavaivoista kärsiville henkilöille. Hoitomuoto soveltuu hyvin myös selkä- ja niskaleikkauksen tai esim. auto-onnettomuudesta aiheutuneen niskan retkahdusvamman jälkeiseen kuntoutukseen.

R

Miksi?

Toistuva ja pitkittynyt selkäkipu johtaa usein selän ”varomiseen” ja vähäiseen käyttöön. Tämä lisää jäykkyyttä ja kipua liikkeiden rajoittumisen myötä. Kun kierre katkaistaan ohjatun harjoittelun avulla, selän parantuminen pääsee turvallisesti alkuun.

R

Miten?

Selkä- ja niskaklinikalla toteutettava aktiivinen liikehoito perustuu kuntoutujan itsensä sekä hänen lihaksistonsa ja tukielimiensä aktivoimiseenl. Tavoitteena on aktiivinen toipuminen, toimintakyvyn palauttaminen ja kivun vähentäminen.

Liikehoidolla vahvistetaan rankaa tukevien, pienten lihasten kestävyysvoimaa ja rangan toiminnallisuutta. Tarkoilla asetuksilla liike saadaan kohdistettua ja annosteltua täsmällisesti ja turvallisesti ongelma-alueille.

Hoito toteutetaan max. kolmen henkilön pienryhmissä, koska ryhmähoito on osoittautunut yksilöhoitoa tehokkaammaksi hoitotavaksi henkilöiden toisiltaan saaman tuen ja kannustuksen vuoksi. Hoidon edistyessä tähän yhdistetään myös kotona tapahtuvaa harjoittelua.

Normaalisti hoitoa on kaksi kertaa viikossa yhteensä 8-15 kertaa. Yksi hoitokerta on tunnin mittainen ja siihen sisältyy alkulämmittely ja loppuvenyttely.

Uusi asiakas tai leikkauspotilas?

Lue täältä ohjeistus fysioterapiaan tulevalle.

Lue ohjeet

Fysioterapiassa sinua palvelee:

Saila Laaksonen

Saila Laaksonen

Työfysioterapeutti

Anni Lind

Anni Lind

Fysioterapeutti

Antti Kauppila

Antti Kauppila

Fysioterapeutti

Topi Hasu

Topi Hasu

Fysioterapeutti

Saija Ahola

Saija Ahola

Fysioterapeutti

Antti Järvinen

Antti Järvinen

Fysioterapiavastaava

Elmo Uusitalo

Elmo Uusitalo

Fysioterapeutti

Sami Mälkiäinen

Sami Mälkiäinen

Urheiluhieroja

Fysikaaliset hoidot, Nikama- ja nivelkäsittely, Urheilu/klassinen hieronta

Mika Hyvönen

Mika Hyvönen

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja

Jonna Heimonen

Jonna Heimonen

Fysioterapeutti

Marjo Patjas

Marjo Patjas

Fysioterapeutti

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.