Soveltuu kaikille

Hoitoon voivat tulla kaikenikäiset, myös pienet lapset ja vanhukset. Hoito tehdään asiakkaan tarpeiden ja terveydentila huomioiden.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, nimisuojattu, perinteinen suomalainen mobilisaatiohoito. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoito, joka tehdään aina asiakasta kuunnellen ja kivun sallimissa rajoissa.

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen, virheasentojen poistamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla aina jalkapohjista kallonpohjaan saakka.

Virheasennot ovat havaittavissa kehon puolieroina. Ne heikentävät aineenvaihduntaa aiheuttaen kudospaineessa muutoksia ja heikentävät veren- ja kudosnesteenkiertoa. Virheasentojen seurauksena myös hermot voivat jäädä puristuksiin aiheuttaen virheellistä käskytystä hermotoiminnassa aina sisäelimiä myöten, ilmeten kipuina ja erilaisina toimintahäiriöinä.

Hoidossa parannetaan nivelten, sidekudosten ja lihasten liikkuvuutta venyttämällä niitä. Venyttelyssä hyödynnetään asiakkaan omia, hänelle mahdollisia liikeratoja. Hoidolla lisätään liikkuvuutta ja poistetaan kudoksiin kertynyttä painetta, avataan kudosneste- ja verenkiertoa sekä vapautetaan hermojen pinnetiloja.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu erittäin hyviä hoitotuloksia mm. seuraavillaosa-alueilla:

  • alaraajojen virheasennot; jalkojen erimittaisuus, jalkaterän ja polven virheasennot
  • alaselän kiputilat; iskias, ristiselän ja lannerangan virheasennot
  • kieroselkäisyys eli skolioosi, etenkin lapsilla ja nuorilla
  • hartioiden ja niskan alueen vaivat; jännitysniska, päänsärky, huimaus
  • yläraajojen kiputilat; jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää, ranteen alueen ongelmat
  • pään alueen vaivat; jännityspäänsärky, purentahäiriöt

 

Kenelle kalevalainen jäsenkorjaus sopii?

Hoitoon voivat tulla kaikenikäiset, myös pienet lapset ja vanhukset. Hoito tehdään asiakkaan tarpeiden ja terveydentilan mukaan ottaen huomioon sairaudet ja muut hoidon esteet. Hoito sopii erinomaisesti myös vaivojen ennaltaehkäisyyn ja rentoutumiseen.

Myös lapsia kannattaa hoitaa. Mahdolliset virheasennot on tärkeätä korjata mahdollisimman pian, sillä ne saattavat aiheuttaa ongelmia myöhemmin.

 

Hoidon jälkeen

Aikaa varattessa on hyvä huomioida, että hoidon jälkeen ei ole suositeltavaa harrastaa raskasta liikuntaa kolmeen päivään.

Uusi asiakas tai leikkauspotilas?

Lue täältä ohjeistus fysioterapiaan tulevalle.

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.