Ryhmässä ohjattu liikkuminen on mukavaa ja motivoivaa!

Ryhmä tsemppaa toisiaan aina vaan parempiin suorituksiin ja yhä kovempaan kuntoon. Tule kokeilemaan!

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Ryhtiä, liikkuvuutta

Pilates I ja II

Pilates I on helpompi pilatestunti, mikä soveltuu hyvin pilatesta aloittaville ja vähemmän käyneille. Tunnilla kehität liikehallintaa, voimaa ja liikkuvuutta tehokkaasti mutta turvallisesti.

Pilates II on haastavampi pilatestunti, mikä soveltuu jo aiemmin tunneilla käyneille. Tällä tunnilla tehdään kehoa monipuolisesti haastavia, mutta turvallisia pilatesharjoitteita, joilla kehität edelleen keskivartalon voimaa ja liikehallintaa sekä kehon liikkuvuutta. Huom. Emme suosittele tuntia ensikertalaisille.

Fasciamethod 45

Fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltotunti. Liikkuvuusharjoitteet perustuvat fascialinjoihin. Tunnin lopuksi kipupisteiden käsittelyä fasciapalloilla. Sopii kaikille.

Astangajooga I ja II

Astangajooga on dynaaminen perinteinen joogatyyli. Sen erityispiirteitä ovat vinyasa, joka tarkoittaa hengityksen ja liikkeen yhdistämistä, ja samojen liikkeiden ja sarjojen toistoa ilman välirentoutuksia. Astangajooga I soveltuu aloittelijoille sekä vähemmän jooganneille. Astangajooga II on hieman haastavempi tunti niille joilla on jo perusteet hallussa.

Yinjooga

Yinjooga on hidas, passiivinen harjoitus, jossa asanat tuetaan apuvälineitä käyttäen. Asennoissa ollaan useampia minuutteja, jotta venytys saataisiin ulottumaan kehon syvimpiinkin kerroksiin. Parhaimmillaan Yinjooga on meditatiivinen harjoitus.

Flowjooga

Flowjooga on virtaavaa joogaa, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Joogaliikkeestä toiseen siirrytään ilman taukoa ja hengitys sekä liike virtaavat pysähtymättä. Harjoitus avaa kehoa ja rentouttaa mieltä

Paranna lihaskuntoa

Aktiivistartti

Aktiivstartti on perusjumppaa ilman vaikeita sarjoja tai hyppyjä. Tavoitteena on peruskunnon, liikkuvuuden, lihaskunnon ja ryhdin parantaminen ja ylläpitäminen. Sopii aloittelijoille ja kevyemmän liikunnan ystäville.

Aktiivifit

Aktiivifit on tehokas kokovartalon lihaskuntotreeni, joka sopii hyvin myös aloittelijoille. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään 2-3 lihaskuntopatteria, joiden välissä selkeä palauttelujakso. Välineinä mm. kahvakuulat, käsipainot, levypainot ja renkaat.

Aktiivipump

Aktiivipump on tehokas lihaskuntotunti, jossa liikkeet tehdään musiikin tahtiin yhtä aikaa. Saat ihan eri tavalla buustia ryhmästä! Välineinä pumppitangot. Sopii hyvin myös aloittelijoille!

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, tango, valssi, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.  

 

Lisää voimaa

Voima

Alavartalo ja ylävartalo
Noin 8 viikon jaksolla kehitetään maksimivoimaa vaihtuviin pääliikkeisiin. Viikko-ohjelma on kaksijakoinen. Käy kerran viikossa molemmissa!

Kokovartalo
Tiistaiaamuna on vuorossa koko vartaloa hivelevä voimatreeni. Teema: hyvä treeni, hyvällä tekniikalla. Tällä tunnilla saat oppia myös olympianostojen tekniikkaan. Mitä muutakaan sitä aamulla tekisi?

Tee toiminnallista

TRX-Kinesis

Iisi 45
Voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittävä tunti TRX-taljoilla sekä Kinesis-laitteilla. Vahvistaa syviä lihaksia, parantaa selän hyvinvointia. Sopii kaikille, erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Sopii aloittelijoille!

Kunto 55
Kuntotunnissa on Iisiä pidempi työosuus. Voiman, tasapainon ja keskivartalonhallintan lisäksi nostetaan sykettä. Tunnin kesto 55 minuuttia.

Aktiivicircuit

Jos kaipaat vanhaa kunnon kiertoharjoittelua, niin se on tässä. Säädä temmolla ja painolla oma tasosi! Voimaa ja kestävyyttä saat tälläkin tunnilla.

Aktiivicross

Toiminnallinen tunti, jossa kehittyy sekä voima että kestävyys. Tunti on haastava, mutta tarvittaessa ammattitaitoiset ohjaajamme skaalaavat liikkeet jokaisen kuntotasoon sopivaksi.

Kahvakuula

Kahvakuulaliikkeet haastavat koko kehoa ja lihaskunnon lisäksi nousee syke. Kuntoiluvälineenä kuula on monipuolinen, ja ohjatulla tunnilla opit turvalliset tekniikat.

Kehon painolla

 Kehonpainoharjoittelu

Treeniä oman kehon painolla. Liikkeet kehittävät voiman ohella kehon koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnin alussa voimaosio, ja tunnin lopussa ylläritreeni.

Nosta sykettä

AktiiviMix

AktiiviMix on sekoitus lihaskuntoa, corea ja sykkeennostoa ja tabatatreeniä. Nopeatempoinen ja hyppyjäkin sisältävä tunti. Liikkeet tehdään yhdessä musiikin tahdittaminia. Keskiraskas tunti, ohjaajalta saat vinkit myös miten kevennät tehoja tarvittaessa. 

Kuntokamppailu

Tunneilla opit nyrkkeilyn ja kamppailun perusteita. Siinä sivussa kunto kasvaa, koordinaatio- ja reagointikyky paranee sekä niska-hartiakivut saavat kyytiä. Kuntokamppailu sisältää myös potkuja. Tekniikat tehdään välineisiin. 

Sisäpyöräily

Kehittää tehokkaasti aerobista kuntoa. Selkeät työ- ja palauttelujaksot. Body Bike Smart+ -sovelluksella saat tunnista enemmän irti! Pyöräily on myös tehokasta rasvanpolttoa, jossa kiinteytät erityisesti pakara-, reisi- ja vatsa- osastoa. Vastuksella säädät itsellesi sopivan tason. Tunnit 45 minuuttisia.

ULKOTREENI Aktiivirun

AktiiviRunissa keskitytään juoksun treenaamiseen vaihtuvalla teemalla. Treenit ovat ulkona, joten  säänmukainen varustus! Kokoontuminen Aktiivin aulassa. Huom! Talvella toiveiden ja lumitilanteen mukaan mahdollisuus siirtyä myös juoksupoluilta ladulle.

 

 

Ilmoittautuminen tunneille

Max 12 henkilöä/ryhmä. Muistathan ilmoittautua!

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.