Rentoja hetkiä sopivalla porukalla!

Yrityksille, seuroille, yhdistyksille ja hyvän mielen kaveriporukoille tilamme ovat mainio vaihtoehto yhdessäoloon treenin, kokouksen, saunomisen, syömisen ja lystinpidon merkeissä.

Katso 3D-tilaesittely sauna- ja kokoustiloista!

Tutustu tiloihimme 3D-tilaesittelyn avulla. Voit liikkua tilassa vapaasti ja tutkia kuin olisit itse paikan päällä.

Sauna- ja kokoustilat

Inspiroidu saunatilojemme sävyistä sekä tunnelmasta ja tule viettämään rentoja hetkiä sopivalla porukalla. Tummanpuhuvan saunomisen jälkeen paikallinen ruokatarjotin on katettu halutuilla herkuilla. Televisio ja äänentoistolaitteet antavat mahdollisuuden urheilulle, musiikille ja vaikkapa kyvykkäille kultakurkuille.

Saunatiloihin ja sen yhteydessä olevaan kokoustilaan mahtuu 25 henkilöä. Alakerran kaksi kokoustilaa vetävät 10–15 henkilöä. Nykyaikainen av-laitteisto kuuluu joka tilan vakiovarustukseen.

Seuroille, yhdistyksille ja hyvän mielen kaveriporukoille tilamme ovat mainio vaihtoehto yhdessäoloon treenin, kokouksen, saunomisen, syömisen ja lystinpidon merkeissä.

Lisätietoa sauna- ja kokoustiloista ja hinnaston löydät tästä.

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.