Anni Paajanen

Fysioterapeutti, Äitiysfysioterapeutiksi erikoistuva

Elinvoimaa ja energisyyttä huokuva Anni on iloinen, lämmin ja helposti lähestyttävä tyyppi. Itsensä lailla Anni toivoo asiakkaiden kokevan, että he saavat lämpimän ja läheisen vastaanoton joka kerta, kun he tulevat Aktiiviin.

Aktiivia Anni kuvailee paikaksi, jonne kuka vaan voi tulla panostamaan itseensä, treenaamaan tai saamaan hyvää, kokonaisvaltaista kuntoutusta. Tehokas ajankäyttäjä saa piristystä päivään työkavereista ja suhtautuu intohimoisesti siihen, mitä tekee ja harrastaa.

Annin erikoistumiskoulutuksia ovat äitiysfysioterapian, lantionpohjan ja suorien vatsalihasten erkauman peruskoulutukset, Urheilijan lantio-lanneselkä-lonkka-, niska-olkapää-hartiarengas-, nilkka-polvi-jalkaterä -koulutukset, The Performance Matrix koulutus, APPI- Pilates ohjaajakoulutus (Matwork level 1 ja 2).

  • Fysioterapia
  • Äitiysfysioterapia (suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus, raskauden aikaisten sekä synnytyksen jälkeisten kipujen hoito, turvallinen liikunnan- ja harjoittelun ohjaus raskauden aikana sekä jälkeen)
  • Terapeuttinen harjoittelu (APPI -Pilates, urheilufysioterapia)
  • Nikama- ja nivelkäsittelyt, pehmytkudos- ja fasciakäsittelyt
  • Ryhmäliikunta
  • FootBalance Medical -pohjalliset, alaraaja-analyysit

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@aktiivi.fi

“Toivon asiakkaiden kokevan, että he saavat lämpimän ja läheisen vastaanoton joka kerta, kun he tulevat Aktiiviin”

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.