Elmo Uusitalo

Asiakaspalveluvastaava, Työfysioterapeutti, Fysioterapeutti

Kokonaisvaltaiset palvelut ja niiden vaikutukset terveyden- ja hyvinvoinnin edistämiseen nousevat Elmon mieleen, kun hän miettii Aktiivin vahvuuksia. Asiakkaiden hyvinvoinnin ja positiivisen asiakaskokemuksen eteen hän jaksaa painaa hommia työkaverien tuella, he ovat tärkeä voimavara työyhteisössä.

Voittajaksi tunnustautuva Elmo viihtyy sisäpyöräilyn ja ryhmäliikunnan tunnelmassa. Rento meininki, ehtymätön energia ja hyvä fiilis pitävät Elmon liikkeessä, eikä turha kiire rasita nuoren miehen elämää, jossa luottamus toiseen on isossa roolissa.

Elmon erikoistumiskoulutuksia ovat APPI -Pilates ohjaajakoulutus (Matwork Level 1 ja 2), liikuntalääketieteen perusopinnot, FootBalance Medical -koulutukset, Potilassiirtojen Ergonomia -korttikouluttaja, Työfysioterapian erikoistumisopinnot sekä sosiaali- ja terveysalan johtamis- ja kehittämisopinnot (YAMK, kesken).

  • Työfysioterapia, Fysioterapia
  • FootBalance Medical -pohjalliset, alaraaja-analyysit
  • Ryhmäliikunta
  • Nikama-, nivel, pehmytkudos- ja fasciakäsittelyt
  • Terapeuttinen harjoittelu (APPI -Pilates)

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@aktiivi.fi

“Työkaverit ovat tärkeä voimavara työyhteisössä”

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.