Marko Mänttäri

Valmentaja

Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri (liikuntapedagogiikka), Terveystieteiden aineopinnot, Kuntosalivalmentaja (Trainer4you), Personal Trainer (Trainer4you)

Liikunnallista ja aktiivista elämäntapaa arvostava Marko on valmentajana analyyttinen, keskusteleva ja huumorintajuinen. Häneltä löytyy kokemusta yhteistyöstä niin huippuvalmentajien kuin urheilulääkäreiden ja fysioterapeuttienkin kanssa. Hänen vahvuuksiin kuuluu laaja-alainen kokemus niin huippu-urheilusta kuin liikunta-alan kentältä. Monipuolinen sekoitus ammattimaista harjoittelu, vuosikymmenen valmennuskokemus eri lajeista sekä liikunnan että työhyvinvoinnin opetus varmistavat lähtökohdat vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Liikunnassa Marko pyrkii auttamaan kaikkia löytämään liikkumisen ilon sekä pääsemään kohti parempaa hyvinvointia ja tuloksia. Hän on apunasi, jos tavoittelet esimerkiksi parempia tuloksia kestävyysliikunnassa, kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnin tason parantamisessa tai urheilijana niin taidon kuin fyysisten ominaisuuksien kehittymisessä.

  • personal trainer- palvelut
  • urheilu- ja ryhmävalmennukset
  • luennot, tyhypäivät ja liikunnan asiantuntijapalvelut

Yhteystiedot
Puhelin: 040 594 1318
Sähköposti: etunimi.sukunimi@aktiivi.fi

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.