Kymen Aktiivikuntoutus

Aktiivikuntoutus on fysikaalinen hoitolaitos, joka on jo reilun vuosikymmenen ajan toiminut terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä Kouvolassa. Viime vuosina olemme laajentuneet voimakkaasti voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä paremmin myös vapaa-ajan liikunnan merkeissä.

 

Kuntosali

Tiloissamme on nyt fysikaalisten hoitojen lisäksi tasokas, moderni ja viihtyisä kuntosali. Sähköisellä ovilukijalla kuntoilemaan pääsee varhaisesta aamusta aina iltamyöhään asti. Tavoitteenamme onkin innostaa asiakkaitamme pitkäjänteiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon.

 

Selkä- ja niskaklinikka

Selkä- ja niskaklinikan liikehoitomenetelmällä on saatu hyviä tuloksia selän ja niskan kuntoutuksessa. Kun kipu- ja liikkumattomuuskierre katkaistaan ohjatun harjoittelun avulla, selän parantuminen pääsee turvallisesti alkuun. Toimintakyvyn palautuessa motivoituminen omatoimiseen harjoitteluun on usein vahvasti kasvanut.

Personal Trainer

Personal Trainer- sekä ravintovalmennuksilla mahdollistamme asiakkaillemme tavoitteellisen kuntoiluohjelman.Lisäksi teemme lihaskunto- ja liikkuvuusmittauksia sekä kehonkoostumusmittauksia.

 

Yrityksille

Yrityksille räätälöimme erilaisia luentoja sekä ryhmäliikuntatunteja sisältäen esimerkiksi toiminnallista Kinesis- sekä kahvakuulaharjoittelua. Myös työfysioterapeuttimme ovat palveluksessanne.

Ota meihin yhteyttä

Soita 05 3110 338

info@aktiivi.fi

Yhteydenotto / palautelomake

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa soita asiakaspalveluumme.